hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Seregszemle zajlik Európában
Választási előszél

2018. 09. 06.
Az Európai Unió egy új korszak küszöbén áll. A jelenlegi, status quón alapuló rendszere 2019-től egészen biztosan fel fog bomlani. Az európai politikát irányítani akaró szereplők ezzel messzemenőkig tisztában vannak. Mindenki megpróbálja saját elképzelése szerint alakítani Európát. Azonban ehhez egy fontos csatát meg kell nyerni: az Európai Parlamenti választást.

 

A politikai versenyt gyakran szokás katonai hasonlatokkal leírni. Nem véletlenül, hiszen ez egy olyan világ, amiben a küzdelem leginkább egy állandó háborúhoz hasonlítható. Ezáltal a politika világának működési mechanizmusai a katonai szóhasználattal írhatóak le, értelmezhetőek talán legjobban. Ehhez az eszközkészlethez nyúlva azt mondhatjuk, egy hatalmas léptékű „háborút” látunk kibontakozni a szemünk előtt. A részt vevő felek célja pedig nem más, mint Európa jövőjének megszerzése és alakítása.

Enumeráció

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!