hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hol barnul a T. Ház?
Kevés képviselő beszél vakációjáról

2011. 08. 04.
Négyszemközti elbeszélgetésekre hívatja be Orbán Viktor minisztereit a következő hetekben, de azért jut idő a nyári utazásokra is. Képviselőink Londonban, Párizsban, illetve a Balaton mellett pihenik ki az elmúlt hónapok roham­tem­póját. Bicikli, vörösbor és tömény unalom szerepel nyári programjaikban.

Kedveli az olasz lazaságot, az olasz embereket és nem utolsó sorban az olasz vörösborokat Harrach Péter. Éppen ezért - tervei szerint - idén is öt napot tölt feleségével a fővárosban, Rómában. „Ezenkívül minden évben a tágabb körben vett családommal egy kis somogyi faluban pihenünk, ez azonban nem a klasszikus értelemben vett nyaralás" - magyarázta a Heteknek a KDNP frakcióvezetője, ugyanis ide mobiltelefonnal, laptoppal érkezik. Inkább kellemes környezetben való életként kell felfogni - mondja.

Karácsony Gergely (képünkön fent) ezzel szemben „rendkívül unalmas" nyaralásra készül - az LMP képviselője maga jellemezte így kikapcsolódását lapunk megkeresésére. Kisebb megszakításokkal egy hónapig a Balatonon barnul, ahol családja, illetve barátai gondoskodnak a hangulatról. Külföldre nem megy, az „egyetlen extra", hogy vélhetően idén is körbetekeri a magyar tengert, méghozzá 24 óra leforgása alatt.

Navracsics Tibornak közigazgatási és igazságügyi miniszter létére valószínűleg meg kell majd jelennie a miniszterelnök által behirdetett elbeszélgetésen. Orbán Viktor kormányfő ugyanis szeptemberig minden miniszterrel külön-külön beszélget el négyszemközt. A találkozókon a kormányzat, illetve az adott tárca egyéves teljesítményét értékelik. Navracsics nem is megy messzire, szülővárosa, Veszprém láthatja vendégül.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!