hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ne merj mosolyogni, zsidó fattyú!
Nyilas atrocitások a Képíró-perben

2011. 05. 26.
Képíró Sándor csendőr százados újnyilas barátai hasonló módszert alkalmaznak, mint vészkorszakbeli elődeik: hőbörgéseikkel és izomzatukkal próbálják megfélemlíteni a csendes többséget. Mindezt a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsának épületében. Ha a második világháború során elkövetett háborús és népellenes bűncselekmények miatt folyó perben felmentő ítélet születik, hősként ünnepelhetik a 97 éves vádlottat, ha elmarasztalják, újabb ürügy adódik a vérszagú zsidózás folytatására.

A hosszas hazai és nemzetközi huzavona után indult büntetőper bő­velkedik fordulatokban. Rögtön az első tárgyaláson körülbelül három tucat sárga Dávid-csillagot viselő fiatal sorakozott fel a Fővárosi Bíróság épülete előtt, hogy angol és magyar nyelvű transzparenseikkel emlékeztessék Képíró Sándort és az utca emberét az 1942-es újvidéki vérengzésben részt ve­­vők elévülhetetlen felelősségére. A szélsőjobb tábort hideg zuhanyként érték az akcióról készült képsorok, és nyomban nekiláttak megszervezni az „ellenállást".

„Egyetlen magyar szervezet sem nézheti tétlenül azt, ahogy egy 97 éves magyart ország-világ előtt meghurcolnak, megaláznak, a halálba kergetnek saját hazájában a valódi háborús bűnösök képviselői. Mozgalmunk felkér minden magyar embert, hogy jöjjön a Képíró-per színhelyére. Legyünk ellenpontjai az odatoborzott zsidó nyikhajoknak!" - áll a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) elnökségének verbunkjában, és ígéretet tesznek, hogy parlamenti képviselőiken keresztül színvallásra kényszerítik a kormányt. Mások mellett Kulcsár Gergely jobbikos képviselő jelentkezett a feladatra, és a T. Ház némán hallgatta aggódását a „hős veterán" miatt, akit „izraeli senkiháziak nyomására és megélhetési, sárga csillagos félencek vicsorgása közepette" húzkodnak egy „kirakatperben".

Ha mind a 15 millió magyar nem is ment el a következő tárgyalásokra, 20-30 csendőrbarát vármegyés, illetve újgárdista azért tiszteletét tette. Bónusznak érkeztek olyan „hungaro-celebek" is, mint ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész. Az innentől jelentős kisebbségbe szoruló sárga csillagos érdeklődőket a tárgyalást vezető dr. Varga Béla bíró kitűzőik eltávolítására utasította, mondván, hogy az politikai állásfoglalás. A HVIM-es Magyar Ellenál­lás, valamint a rovásírásos Új Magyar Gárda pólók viszont - eleinte legalábbis - nem zavarták. Később azonban már az ilyen „ideológiai hovatartozás kifejezésére alkalmas" ruhadarabot viselőket is felkérte az átöltözésre, így a legutóbbi tárgyalás résztvevői többek között a már csaknem feledésbe merült Potyka bácsi (Porubszky István János), a Konzervatív Antibolsevista Szövetség tiszteletbeli elnökének meztelen felsőtestét is megcsodálhatták.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!