hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2009. 08. 28.
Vona a hatodikA Szonda Ipsos augusztusi közvélemény-  kutatásai szerint mélyponton van a közéleti szereplők megítélése. A középérték közelében csak Sólyom László és Orbán Viktor található, a többiekről egyértelműen kedvezőtlen képet festenek a választók. Növekedett viszont a népszerűsége Vona Gábornak, a Jobbik alelnökének, aki a vidéki kisvárosokban és a falvakban, az alapfokú végzettségűek és a 30 év alattiak körében lett kedveltebb. Pártja ennek ellenére kevesebb támogatót tudhat maga mögött. Míg a júniusi európai parlamenti választás után a teljes népesség 9 százaléka támogatta, augusztus végére 5 százalékra csökkent a párt tábora – derül ki a Nézőpont Intézet felméréséből.

Gréczy Zsolt kiakadt
Gyurcsány egykori főtanácsadója azt kérdezi blogjában, hogy „a keddi TV2-s közvetítésben a meccsen jelen levő legalább tizenöt politikus közül miért éppen Orbán Viktor nyilatkozott a meccs után? Miért járt neki ez a kampányinterjú?” A Fidesz elnöke arról is beszélt ekkor, hogy 2002-ben megállapodott Kósa Lajossal egy debreceni stadionban, de ugye közbejött a választás. Ha most nyernek, akkor megépítik – ígérte Orbán.    A blogger megint csak kérdez: „1998 és 2002 között ki és mi akadályozta a nagyerdei aréna felhúzását?”

Bujtor jobban van
Bujtor Istvánt levették a lélegeztetőgépről, már önállóan lélegzik, állapota a korábbihoz képest lényegesen javult. A veszprémi Petőfi Színház igazgatóját a megyei kórház intenzív osztályán ápolják július 31-e óta. Bujtor Istvánon korábban gégemetszést hajtottak végre, és ismételten megkísérlik felébreszteni a mélyaltatásból. Mindenki „Csöpijét” egy hosszab léböjt „ütötte ki”.

Felületes szomszédok
Igencsak felkavarodott a gyomra a Lövőház utca 17. lakóinak, amikor megtudták, hogy szomszédjuk holttestével éltek együtt, méghozzá hét éven át. A férfi maradványait a helyi önkormányzat dolgozói találták meg. Az ajtó be sem volt zárva, egyedül a holttest torlaszolta el belülről. A szemközti házban sem tűnt fel senkinek, hogy a lakásban hét éve folyamatosan ment a tévé! A kirendelt szakértő szerint nem is a bérlőt, hanem egy ismeretlen férfi holttestét találták meg.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!