hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2009. 01. 31.
Unokáink is nyögni fogják A Fidesz szerint a kormány több évtizedre eladósította Magyarországot, és tovább súlyosbítja a helyzetet az Európai Beruházási Banktól most felvett 132 milliárd forintos kölcsön – mondta Balsai István, az ellenzéki párt szakpolitikusa.

Előnyből hátrány
Az Országgyűlés önfeloszlatása „sima feles” döntést igényel, de egy ilyen döntéssel „elcsúszhat” minden olyan, az „alkotmányban kisakkozott” időpont, ami azt szavatolta volna, hogy az Országgyűlésben győztes párt ne választhasson neki kedvező személyeket egyébként független tisztségekre – mondta Kolláth György alkotmányjogász.

Perverz kisfiúk

Közösülést imitált három, meztelenre vetkőzött tízéves fiú egy Szigetvárhoz közeli település kollégiumában a közelmúltban, a rendőrség nyomozást indított az ügyben – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Pénzt a fészekbe
Jelenleg harminc ügyben, egyelőre magánokirat-hamisítás miatt kezdeményezett büntetőeljárást a Miskolci Városi Ügyészség annak kapcsán, hogy átfedéseket találtak a segélyezésben részesülők és a Fészekrakó-programban szereplők között.

„Termékeny nap”
Újabb bankot raboltak ki Budapesten szerda délelőtt, ezúttal egy Váci úti bevásárlóközpontban lévő bankfiókot fosztott ki ismeretlen elkövető. Pár órával korábban egy férfi az Eurocenterben rabolt ki egy pénzszállítót.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!