hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2008. 05. 14.
Nem maradt a családbanLevélben válaszolt Deutsch-Für Tamásnak Für Lajos exminiszter, miután veje elhatárolódott tőle és a Magyar Gárdától. Deutsch-Für a következőket mondta egy hetilapnak: „Tisztelem és szeretem az apósomat, de ebben a kérdésben (a Magyar Gárda megítélésében) egyáltalán nem értünk egyet.” Arra a kérdésre, hogy támadhatóvá teszi-e apósa szerepvállalása, úgy reagált: „Abban az országban, ahol a liberális értelmiség az Apák és fiúk című cikk után egy emberként horgadt fel, kijelentve, hogy a fiúk nem felelősek apáik tetteiért - nemhogy az apósuk cselekedeteiért -, nem valami píszí a felvetés.” Fürt „orvtámadásként” érte a Deutsch-Für-nyilatkozat. „Tudjuk, az embert gyakran érik kellemetlen meglepetések. És aki a közélet bozótosába kerül, azt még inkább. De ha váratlan helyről szúrnak valakit hátba, az itt sem szokott a mindennapos események közé tartozni. Főként, ha az támad, aki egy-két éve került a családi környezetbe. Így hát most nem akárki vállalkozott erre a szerepre. Ez a nem akárki – a lányom férje – írta Für Lajos, aki azt is hangsúlyozta: – Nem tesz jót tehát senkinek, ha a jövőben bárhol, bárki összemosná, amit a Deutsch név és azt, amit a Für név képvisel. Legyen ki-ki az, ami. A Deutsch maradjon, ami volt, s ami láthatóan ma is: kokárdával színezett liberális.”Készen áll a Fidesz kampánygépezete A Fidesz ugrásra készen várja, hogy az államfő kiírja az időközi választásokat, azaz szervezetileg bármikor készen áll egy kampány lebonyolítására - állították a Hírszerzőnek fideszes források. A kampánygépezet a népszavazás óta fel van készülve az újabb megmérettetésre.

DNS-minta az önéletrajzhoz?

A legjobban titkolt családi betegségek is kiderülhetnek, ha valaki állásra
pályázik. A cégek és a biztosítók is kérhetnek DNS-vizsgálatot a jelentkezőktől.
Egy nemrég elfogadott törvény, amely a humángenetikai adatok kezeléséről szól,
ezt nem tiltja.



Az első és egyben utolsó vacsora Gyurcsányéknál

A miniszterelnök felesége az Indexnek adott interjújában kedvenc
ellenzéki politikusai közé sorolta Navracsicsot, és azt is elárulta, hogy a
fideszes politikus vendégségben is járt náluk. A 2003-as háttérbeszélgetés
azonban Navracsics szerint emelthangú veszekedésbe fulladt. „Egyre kevésbé
párbeszéd volt, egyre inkább Gyurcsány-monológ lett a beszélgetésből. Olyan
elemek jöttek elő, hogy mi szélsőjobboldaliak vagyunk, diktatórikus törekvéseink
vannak. Dobrev Klára háziasszonyhoz méltón próbálta csitítani a kedélyeket” -
idézte fel az estét Navracsics.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!