hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Képviselői píár

2005. 12. 13.
Mindössze 20 percig tartott a szerdai parlamenti ülés. Ezalatt három törvényjavaslat részletes vitájára került sor, mivel azonban csak egyetlen hozzászóló akadt, gyorsan véget ért az ülés, ami a korábbi tervek szerint délután négyig tartott volna.

Mintegy 20 perc alatt befejeződött az Országgyűlés szerdai ülésnapja. A Ház három törvényjavaslat részletes vitáját folytatta le úgy, hogy hozzászóló csak az egyikhez volt, az MSZP-s Göndör István személyében, és mindháromhoz zárszót mondott Juhász Gábor, a Belügyminisztérium politikai államtitkára. Az ülésnapot Deutsch Tamás, az Országgyűlés fideszes alelnöke berekesztette, és a törvényhozást jövő hétfőre hívta össze.

A parlamenti ülés szerdán reggel kilenckor kezdődött. A napirendi pontok között a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló törvény, a katasztrófák elleni védekezés irányításáról szóló törvény és a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló törvény módosításának részletes vitája szerepelt. A korábbi előrejelzés szerint az Országgyűlés mai ülése 16 óráig tartott volna, ehelyett fejezték be 20 perc alatt a munkát a képviselők. 

2003 decemberében már előfordult, hogy a mostaninál is rövidebb ideig, mindössze 7-8 percig dolgozott az Országgyűlés. Akkor ugyanis egy képviselő sem jelent meg. (MTI)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!