hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szerelem utolsó vérig
Három halott Debrecenben

2003. 07. 21.
Mielőtt magával is végzett, három emberre nyitott tüzet Debrecenben egy szolgálaton kívüli rendőrtiszt. A szerelmi sokszög áldozatai: két férfi és egy nő, valamint egy túlélő, akit a szirénák mentettek meg a halálos lövéstől.



Nyomozók a tragédia helyszínén. Az utcán sétált a halál Fotó: MTI

B. Béla tisztességes rendőr volt. Karrierjét tiszthelyettesként kezdte a katonaságnál, majd egy váratlan lehetőséggel élve átkérte magát
a rendőrséghez, ahol elvégezte a rendőrtiszti főiskolát, és a főhadnagyi rangig jutott. Elvált, első házasságából egy gyermeke született, és még egy az élettársi kapcsolatából. Jó társasági ember, Debrecenben közismert személyiség volt, aki nagyon szeretett győzni, a fociban is azt szerette legjobban, amikor nála volt a labda. Sportos életmódot folytatott, még országos járőrversenyt is nyert, izmos, jó kiállású és sikeres
fiatalember benyomását keltette. Mindezt bohém stílus, a másik nem iránti rajongás itatta át, amely házasságának válságához és új kapcsolatai zátonyra futásához is vezettek. Utolsó élettársa nemrég súlyos testi sértés miatt jelentette fel egy családi affért követően, melynek eredményeként ügyészi eljárás indult ellene, és a főhadnagyra nézve elmarasztaló bírósági határozat lett a vége, valamint a bántalmazott élettárs elköltözése és a közös gyermek látogatásának ellehetetlenítése.

Egy közeli kollégája szerint ekkorra már munkatársi kapcsolatai is megromlottak, a stresszes munkakörülmények, a fenyegető létszámleépítés és a magánéleti problémák lobbanékonnyá és lekezelővé tették a rendőrtisztet. 

Ennek a folyamatnak egészsége szempontjából is voltak következményei: fél évvel ezelőtt szívkoszorúér-görcscsel szállították kórházba.

Leszámolás

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!